UITVAART

Als zangeres werk ik steeds samen met een tweede muzikant aan de piano. Sinds 2013 vorm ik met pianist Joeri De Decker een muzikaal duo. Joeri is pianist van opleiding en beroep, en geeft ook pianolessen. We kennen elkaar muzikaal intussen heel goed, en vormen zo een sterk duo. 

Wanneer u live muziek wenst op de uitvaart kan de begrafenisondernemer of uzelf contact met mij opnemen. Doe dit best zo snel mogelijk, dat wij gezien de korte repetitieperiode toch alle nummers kunnen brengen zoals u ze wenst. De gekozen nummers kunnen uiteenlopend zijn en hoeven ook niet altijd triest te zijn. Nummers die de overledene graag hoorde, of die u herinneren aan zijn/haar leven of persoonlijkheid. Nummers die origineel uptempo zijn, maken de pianist en ik een meer ingetogen versie van.

Livemuziek wordt in de meeste kerken toegestaan. Toch neemt u best vooraf contact op met de priester of kerkverantwoordelijke om het verloop te bespreken met live muziek erbij. Ook in het crematorium of een andere plaats waar het afscheid plaatsvindt, kan live muziek worden verzorgd. 

Suggestielijst

 

Prijs: 

Muzikale verzorging van de uitvaart door zangeres en pianist, met eigen gekozen nummers. Maximum 6 gezongen nummers.

€ 410 incl btw.

Wij voorzien de nodige geluidsapparatuur.
Kilometervergoeding van 0,34€/km wordt aangerekend verder dan 30 km vanaf Lochristi.

Optie tot pianobegeleiding op een elektrische vleugelpiano. Dit bedraagt € 265 bovenop de bovenstaand vermelde prijs.

 

© 2020 by Erline Van Hijfte